Tematikus Blogok > Közéleti Blogok > Blog - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Tematikus Blogok > Közéleti Blogok > 12 weboldal. Kategória leírása: Politikával, mindennapi közéleti eseményekkel foglalkozó blogok

blog.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Emberi Tisztesség
Emberi Tisztesség
http://emberitisztesseg.blog.hu/

Az emberi tisztesség megnyilvánulása a mindennapokban, kiemelten a közélet, a politika vonatkozásában. Alapvető célja: az emberi tisztesség "népszerűsítése".

emberitisztesseg.blog.hu
Konzervatórium
Konzervatórium
http://www.konzervatorium.blog.hu

A szabadság szemszögéből - Konzervatórium webújság.

www.konzervatorium.blog.hu
Társasház
Társasház
http://lordok.blog.hu

Társasházaknak ajánlom, készítsenek hasonló blogot, virtuális hirdetőtáblát!

lordok.blog.hu
Taigetosz
Taigetosz
http://rodosz.nolblog.hu/

rodosz.nolblog.hu
Egészséges életmód, azaz érezd jól magad
Egészséges életmód, azaz érezd jól magad
http://erezdmagadjol.blogspot.com/

Érezd Jól Magad A rohanó világban a helytálláshoz, a mindennapi élethez elengedhetetlen az egészség. Meggyőződésem, hogy pusztán életmód váltással rengeteget tehetünk ennek érdekében. Ez a blog, ahogy a neve is utal rá arra ösztönöz és abban nyújthat segítséget, hogy merjünk változtatni és érezzük jól magunkat. Teremtsük meg a test, a lélek és a szellem egyensúlyát. Folyamatosan bővülő, frissülő tartalommal tippeket és tanácsokat találhatunk az egészséges életmód megteremtéséhez: táplálkozás, sport, mozgás, életmód, egészség, minden egy helyen.

erezdmagadjol.blogspot.com
Sztárvideók, hírek, érdekességek
Sztárvideók, hírek, érdekességek
http://sztarvideo-niki.blogspot.com/

Az oldalon sztárokról, híreket, érdekességeket láthatnak, olvashatnak mindenről, hogy mi történik a világban bulvárhírek minden mennyiségben. Videók láthatók, cikkek kedvenc szinészekről, énekesekről és a velük kapcsolatos történésekről.

sztarvideo-niki.blogspot.com
Újbuda Közösségi Portál hírek
Újbuda Közösségi Portál hírek
http://www.ujbudaportal.hu

Az Újbuda Közösségi Portál egy közösség építő oldal. Regisztráció nélkül hozzászólhatsz híreinkhez, kereshetsz az egyes cikkek között, illetve számos felhasználóbarát szolgáltatás vár rád. Egy közösség építő oldal a XI. kerület lakosainak.

www.ujbudaportal.hu
Karrierista - Álommunka és nehézségei
Karrierista - Álommunka és nehézségei
http://karrierista.blog.hu

Magyarországon, külföldön egyaránt vannak betöltetlen állások. Az állás megtalálása és megkapása azonban problémásabb lehet, mint maga a későbbi munka. Az állásinterjú még egy karrierista számára is tartogathat buktatókat, de az álommunka elnyerése is okozhat problémát. Mikor kapunk először fizetést és miből fedezzük a költségeinket? Jusson eszünkbe például egy külföldi állás esetén az utazás, szállás, ruha vagy saját eszköz magas költségeire, de egy magyar munkahely is elvárhat saját "fegyvert és paripát". Látogasson el a karrierista.blog honlapra, ahol többet olvashat a munkahelyek és állás témájában!

karrierista.blog.hu
Tiltakozóhelyek a származási, vallási megkölönböztetés ellen.
Tiltakozóhelyek a származási, vallási megkölönböztetés ellen.
http://sorsodkezedben.blogspot.hu

A blog tiltakozóhelyek meghatározásást indítványozza a gyűlöletbeszédek , származási , vallási alapon történő megkülönböztetések ellen minden városban , településen. Összefoglalja a történelmi múlt borzalmait amit a náci eszmékre alapozva követtek el. Felhívja a figyelmet, hogy nem csak zsidók, hanem más nemzetiségűek is áldozatúl estek köztük magyarok is. Még nincs későn tiltakozni, gyermekink , unokáink jövőjéért. Felhívja a figyelmet, hogy a tiltakozás nem jobb vagy baloldaliság kérdése.

sorsodkezedben.blogspot.hu
Termékek, amik megérik az árukat
Termékek, amik megérik az árukat
http://penzertmindent.blogspot.hu

Jelenleg egyre nehezebb a munkabér megszerzése a bérből és fizetésből élőknek, de a vállalkozásoknak is. Így fontos a spórolás a vásárlásoknál, szolgáltatások igénybevételekor és a banki ügyintézésnél is. Mi is az a sok minden, ami pénzért kapható, és meg is éri az embernek? Érdemes tanulmányozni például a drága, sokat reklámozott tisztítószereket vagy a gyanúsan áron aluli párizsinak is. A termékeket és szolgáltatásokat kívánatos előre megvizsgálni, hisz egészségünk és erszényünk egyaránt rongálódhat tőlük. Pénzért mindent! című oldalt olvasva információt kaphat a tárgykörhöz!

penzertmindent.blogspot.hu
Online napló közéletről, kultúráról és a mindennapokról, programokkal.
Online napló közéletről, kultúráról és a mindennapokról, programokkal.
http://mylittlewalhalla.blog.hu/

Kiss Annamária személyes blogja, amit naplóként vezet életéről, benne közélet, irodalom, film, színház, divat, zene, tánc, miegymás. Érdekes programok ajánlója is, középpontban a kortárs művészetekkel, de a mindennapi élet furcsaságairól és közéleti emberekről is mesél. A blogíró sok kulturális rendezvényen van jelen, és mind az eseményről, mind a résztvevőkről első kézből tudósít. Közben véleményének is hangot ad, kommentál és továbbgondol, amiből kikerekedik sajátos világa, a Little Walhalla, ami számára olyan eszményi hely, mint a mitológiában az isteneknek.

mylittlewalhalla.blog.hu
Zöldek Pártja blog
Zöldek Pártja blog
http://zoldekpartja.blog.hu

A Zöldek Pártja legfontosabb célkitűzése a fenntartható fejlődés biztosítása, vagyis a környezet kizsákmányolásának és szennyezésének megállítása, a lakosság életminőségének növelése, valamint az ember és természet összhangjának visszaállítása. Azon dolgozunk, hogy alapvető szerkezeti változások történjenek számos területen az országban, például az energiapolitikában, a gazdaságban, az élelmiszeriparban, a mezőgazdasági termelésben, az oktatásban, a szociális ellátásban vagy az egészségügyben. Kövesd a Zöldek Pártja blogját, ha Te is a fenntartható fejlődés híve vagy! Oldalunkon fontos híreket, érdekes bejegyzéseket olvashatsz a témával kapcsolatban.

zoldekpartja.blog.hu
Oldal leírása
blog.wyw.hu: Blog katalógus. Blogok gyűjteménye témakörök szerinti rendezésben. Blogmotorok, blog keresők.
Gyűjteményünkben 360 válogatott blog témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 360 | Várakozó linkek: 6 | Ajánlott linkek: 10 | Linkre kattintás összesen: 9365